SBO|ZZP
workshops
Bel ons!
++ 33 6 83 28 29 58

Zuid-Frankrijk 3 Gtes / appartementen

Gte 1 :  4 personen

In de woonkamer van deze gte waant u zich in de Middeleeuwen, een echte kasteelkamer met hoge plafonds, stenen muren "en pierre", een open haard en tafels en stoelen die een kasteelkamer waard zijn.  Deze gte van 110m2 heeft 2 slaapkamers, een aparte, volledig ingerichte keuken (inclussief vaatwasser) die leidt naar het overdekte terras.  Hier kan je 's morgens zalig van de eerste zonnestralen genieten en 's avonds genieten van een lekkere maaltijd. 
Er is eveneens een luxe badkamer met grote inloopdouche en dubbele lavabo en een apart toilet.

Gte 2 : 6 personen

Een appartement van 115 m met een gezellige woonkamer op het eerste verdiep. In de woonkamer bevind zich een open keuken, compleet ingericht, incl. vaatwasser.

Er is 1 slaapkamer met tweepersoons bed (1.60 x 2.00), 1 slaapkamer met tweepersoons bed (1.40 x 1.90) en 1 slaapkamer met 2 npersoons bedden (90 x 1.90). Verder is er een luxe badkamer met inloop-douche, dubbele wastafel en toilet en nog een apart toilet.

Via een trap naar beneden komt u in de tuin met terras.

Gte 3 : 6 personen

De gte heeft een oppervlakte van meer dan 130 m2 met woonkamer en open, ingerichte keuken (inclusief vaatwasser) en apart toilet, dit alles op het eerste verdiep. 

Het overdekt en gezellig terras geeft zicht op de tuin.  Via een trap vertrekken vanuit de living krijg je toegang tot het 2de verdiep met 3 eigentijds slaapkamers en recent ingericht badkamer met ligbad en grote inloopdouche.

 
Sitemap